web analytics
Gå till innehåll

Tabu – syskonkärlek

Då har kvällen kommit. Beatrice är på magdans och Stéphanie är på fotboll. Robin har varit på Bandy. Det är alltid något på gång i detta huset. Benjamin passar på o njuta av lugnet. Han ligger här rak lång o tittar på tv. Hampus sitter och myser hos pappa och Pontus leker med bilar på golvet. Själv satte jag mig här.

Vi har precis ätit middag nästan. Allt är undan plockat och diskmaskinen är i gång. Skulle behövt gå ner till tvättstugan o fixa i gång en maskin tvätt men jag gör det i morgon.

Jag funderar på om jag ska se långfilmen på 3:an idag. Magiska systrar heter den. Den börjar kl 21. Timmen innan går på 5:an går Förbjuden syskonkärlek. Syskon som älskar varandra och har sex tillsammans. Kan vara intressant o se.

Har sett en dokumentär tidigare om samma ämne, men där var det en son och mor med. Mamman hade lämnat bort sin son som baby o sen träffades dom då sonen var vuxen o blev kära i varandra.

Jag kan inte förstå den sortens kärlek. Därför är det intressant o blicka in i deras liv. Försöka förstå vad det är som gör att de älskar sin syster/bror mamma/pappa på det förbjudna sättet.

ABS NEWS

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: