Gå till innehåll

Tack alla för en fin mors dag ❤

Jag är en kvinna med mycket rikedom i mitt liv. Jag har fått sju underbara barn och fyra små troll till barnbarn ❤ Ett femte på väg 🥰

Jag har många gånger funderat på vad jag har gett min familj, mina vänner. Har även ibland funderat över vad jag betyder. Gör jag någon skillnad?

Min familj och mina vänner gör skillnad för mig. Jag väljer mina vänner med omsorg ❤ Hellre några få bra än många bekanta.

Igår var det mors dag och jag blev firad som aldrig förr. Fick många fina presenter. Rent för många och rent för dyra. Jag var glad som fick ha mina barn runt mig en dag som denna. André saknades dock. Han är på Gotland med sin lilla familj. Tur att facetime finns 🥰

Det blev go mat, go fika och gott kaffe att mumsa på 🥰

Bland alla fina presenter fanns en scrapbook som flickorna hade fixat med under veckan. Så fint gjort ❤ Foton på barn, familj och vänner. (Några sidor finns med bland fotona längst ner)

Boken började med beskrivning på egenskaper om mig från barn, barnbarn, man och Goa vänner och mamma och syskon. En bok som verkligen fick sin plats i hjärtat ❤ Den tar man fram de dagar då man som bäst behöver den ❤

Tack till alla underbara barn för en superfin dag. Den kommer jag leva länge på. Älskar er alla ❤ Även er som finns i min vardag på ett eller annat sätt ❤❤❤

Varm kram till er alla.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: