web analytics
Gå till innehåll

Tack för att du betalat din tv-avgift!

Tack för att du betalat din tv-avgift!

Ja så stod det i SvD. Ja vad ska man annars göra? Det är bara att betala och se glad ut. Jag tycker det är helt fel att man ska betala tv-avgift när man betalar för boxen man har för att kunna se tv överhuvudtaget!  Skulle avgiften slopas så riskerar 110 st arbetare i Kiruna bli arbetslösa. Ja det är många som är det idag och de har ju tre år på sig att få ett annat jobb. Så det tar jag inte så hårt på.

Jaja. Alltid är det något. Jag hoppas iaf att avgiften slopas!

Idag snöar det. Jag är inte förvånad. Det är sportlovsvecka och barnen tycker det är roligt med snö, men jag längtar faktiskt till våren nu. Jag är trött på denna snö. Visst är den fin när den får ligga men jag har sett en hel del av den varan nu så nu är det nog. Jag vill se min gröna gräsmatta!!!

Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: