Gå till innehåll

Tack för ingen tia!

God morgon. Idag började skolan igen. Rätt skönt med fasta rutiner igen. Min stora dotter brukar få en tia med sig till skolan varje dag. Hon brukar köpa en bulle och dricka i skolan. Idag var det första dagen för denna terminen och alla skulle upp tidigt. Jag glömde och ge henne en tia i morse och det fick jag skriftligt på när jag kom hem

Tack för ingen tia stod det på en lapp när jag kom hem. Det stod där så ironiskt och jag kunde riktigt höra irritationen faktiskt och mitt dåliga samvete började sakta men säkert stiga upp till ytan. Jag glömde och ge henne en tia. Jag undrar om hon är lika ironisk sen när hon kommer hem 😉

Idag är det tvätt för hela slanten. Det har varit lite si och så med det under lovet och jag har mycket att ta igen. Vad ska ni hitta på med idag då?

Intressant? Follow En 7 barnsmammas vardagsliv Sjubarnsmamma

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Tack för ingen tia!

  1. Lotta

    Ja du attans om man glömmer så viktiga saker 🙂

    Det är mänskligt att glömma, det kanske löste sig i alla fall, hon kanske fick långa en peng av någon kompis.

    Ha det bra!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: