web analytics
Gå till innehåll

Tack för möjligheten ♥️

Älskade Älskade Carina ♥️ Det känns så bra i hjärtat just nu. Sedan du gick bort så har  jag undrat hur det har gått för din hund Tezzla. Trodde aldrig att jag skulle få se henne igen. Jag är så glad över att Robin, din äldsta son skrev till mig och berättade att Tezzla skulle säljas. Jag tvekade inte en sekund över att försöka köpa henne. Inte min dotter i heller.

Vi åkte tidigt igår och tog en utflykt till din grav. Köpte blommor som vi satte. Jag rensade bort en del ogräs samt tvättade av gravstenarna och vattnade. Tände ett ljus inne i kyrkan med.

Sedan tog vi färden till ditt barndomshem där Tezzla bodde. Det var så varmt och skönt men helt plötsligt från ingenstans öppnade himmelen sig. Det började ösa ner. Vi fick stanna bilen för vi kunde inte se vägen framför oss. Det började blixtra och dundra. Ovädret lade sig och vi kunde fortsätta att köra. Väl framme så var det lika varmt och skönt igen.

Tezzla kom springande emot oss. Hon skällde till och började nosa på oss. Sedan kom pussarna. Hon kände igen oss. Det var så roligt att få se henne igen.

Resan hem gick bra. Hon fick ligga bältad i sin hundbäd i baksätet. Vi stannade till vid ett tillfälle så Hon fick gå ut och kissa. Sedan hoppade Hon glatt in i bilen igen.

Resan dit och hem var på 5 timmar så det gick nästan en dag. Men det var det värt. När vi kom hem så tog vi en promenad med henne och Stéphanies hund Ariel. Det gick så bra. Tezzla såg ut att le när vi gick. Underbart att se.

Ja Carina. Jag är så glad över att ha Tezzla. Vi ska sköta om henne så du behöver inte vara orolig. Vi älskar henne lika mycket som vi älskar våra andra. Med Tezzla känns lite som att vi kommer lite närmare dig ♥️

Carina, Carina. Min älskade vän. Jag kan inte beskriva med ord hur jag känner det just nu. Jag känner en sådan stark kärlek och sorg. Kärleken som jag känner för dig och Tezzla och sorg över att inte få dela den med dig här på jorden. Jag saknar dig ♥️

Puss och kram älskar dig ♥️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Tack för möjligheten ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.