web analytics
Gå till innehåll

Tack min vän. Du är en ängel!


Snön den virvlar utanför och själv sitter och och fryser och svettas om vartannat. Jag ska nog bli dålig. Känner mig i alla fall inte på topp. Har legat i eftermiddags och vilat men jag är lika trött fortfarande. Har inte orkat göra en tum här hemma, men det kommer en helg.

Jag har smått ont i mina leder. Det har jag nästan alltid men nu är det lite drygare. Vaknade snörvlig  och känner mig tung i hela huvudet. Det är något på gång med andra ord.

Idag när Flickorna och Hampus kom hem så hade de med sig posten in. Jag hade fått ett paket och jag började genast undra om jag har beställt något som jag hade glömt bort att jag hade. Jag öppnade det och innanför påsen så hittade jag så söta saker.

Jag hjälpte en bloggvän med hennes header och jag ville inte ha något för det, men hon ville så gärna ge mig något och det var inte lönt att säga emot 😉 Hon fick min adress och idag kom alltså dessa underbart söta saker. Jag blev verkligen glad.

Detta underbara kort har Carina gjort själv. Visst är det bara så sött?!

Bilderna nedan är tändsticksaskar. Så otroligt fina! Det är framsida och baksida.


Sedan fick jag en pärlsträng samt tillbehör till att göra änglar och örhänge. 
Tack Carina! Du är en ängel själv!


Det är roligt att det uppskattas det jag gör. Jag hade gärna gjort det utan att få saker men visst är jag glad över det jag fick. Så snällt Carina och jag tackar dig än en gång. Du är mycket duktig på det du gör. 

Vill ni kika in på hennes blogg där hon lägger upp sina fina alster så tryck på länken nedan. 

Nu ska jag bädda ner mig med en film om mig. Ni får ha det så bra och sköt om er. Kram på er alla, och Carina. Tack än en gång! ♥


Instagram
Intressant?

2 reaktioner på ”Tack min vän. Du är en ängel!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: