web analytics
Gå till innehåll

Tack mina barn för hjälpen

Flitiga Lisa, det är jag det. Tillsammans med barnen så fick vi storstädat här hemma. Inte överallt men et mesta. Hallen och toaletten på ovanvåningen blev storstädat. Sen fick jag nedervåningen undanplockad och jag fick dammsugit där. Tvätt fick jag vikt och middag fick jag serverad då min stora son lagade till maten idag. Gott och trevligt var det.

Vi har vädrat ut här hemma med. Dörren har varit öppen och jag öppnade fönsterna så det blev lite drag igenom huset. Nu är det så fräscht och gott här hemma. Det gör mycket med en vädring. Vi har ju fönsterna öppna men ett drag genom huset ibland gör susen. Vi är ju så många i huset med så det kan behövas ibland.

När jag gick upp från sängen idag så trodde jag inte att jag skulle få något gjort idag. Jag vaknade av huvudvärk och det var migränliknande. Huvudet var tungt och jag fick ligga stilla. Klockan var mycket när jag väl tog mig upp för att få i mig några värktabletter. Det kan vara väderomslaget men jag har ju migrän. Dock så har jag inte haft det så här på väldigt länge. Det är jag tacksam för för att ha en sådan huvudvärk är inget roligt.

Pontus ville vi skulle se en film tillsammans. Han letade upp en film på Netflix. Rango blev det. Vi har sett den flera gånger innan men den är så bra. Vi satte igång filmen. När det hade gått ca 30 minuter så sa han god natt så nu sitter vi här själva med Hampus. Roligt i och för sig för då blir det ju lite egentid med honom.

Lilla Nellie är här med. Hennes mamma gick ner för att ta tvätten och då blev hon lite löjlig. Hon är en riktig liten mammagris 🙂 men det får man vara. Hon är så söt den lilla. Hon går nu för fullt. Ja hon stapplar fram och när hon tycker att det går för långsamt så kryper hon iväg och då blir det fart på henne.

Hon är så lik Robin nu. Jag tog fram foton på Robin när han var liten och man kan tro att Nellie är Robin som barn. Men det är klart att det finns likheter då han är hennes pappa.. Det är roligt och se dragen. Tänk att ett barn kan vara lik så många människor på en och samma gång.

Klockan börjar bli mycket och jag ska inta ryggläge i sängen. Jag har smtt ont i mina leder men det är inte så konstigt med tanke på vad dagen har gett. I morgon blir det en fortsättning på städningen. Förhoppningsvis så blir jag klar i morgon, för denna gåmgen.

Ha en fin kväll mina vänner. God natt och sov gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: