web analytics
Gå till innehåll

Tack!

När jag blir gammal så hoppas jag att du förstår och har tålamod med mig. Hoppas du inte skriker på mig om jag till exempel spiller soppa på bordet för min syn är sämre. När jag blir äldre och min hörsel blir sämre så hoppas jag att du inte kallar mig döv. Jag hör bara dåligt. Upprepa vad du sa eller skriv ner det så jag kan läsa det.


Jag är ledsen mitt barn. Jag börjar bli äldre. När mina knän blir svagare så hoppas jag att du kan hjälpa mig upp. Precis så som jag hjälpte dig då du var liten och skulle lära dig gå. Jag hoppas du fortsätter att lyssna på mig fast jag upprepar saker om och om igen. Gör inte narr av mig och jag hoppas inte att jag tråkar ut dig.


Kommer du ihåg när du var liten och ville ha en ballong? Du upprepade samma sak hela tiden tills du fick det du ville ha. Jag hoppas du har överseende med min doft med. Jag doftar som en gammal person. Tvinga mig inte att duscha. Min kropp är svag. Gamla människor blir ofta sjuka när de blir kalla. Jag hoppas du förstår.


Kommer du ihåg när du var liten? Jag brukade jaga dig när du inte ville duscha. Jag hoppas du har lite tålamod nu när jag är lite grinig. Det är en del att bli gammal. Du kommer att förstå när du själv blir äldre.


Om du har tid över så kan du väl komma och prata några minuter. Jag är mestadels ensam hela tiden och har ingen att prata med. Jag vet att du är upptagen av arbete. Fast du inte är intresserad av mina berättelse så kan du väl vänligen har lite tid för mig?


Kommer du ihåg när du var liten? Jag brukade lyssna på dina historier om din nalle. När det är dags och jag blir sjuk och sängliggande så hoppas jag att du har tålamod att ta hand om mig. Jag är ledsen om jag blötte ner sängen men det var ett misstag. Jag hoppas du har tålamod att ta hand om mig under de sista ögonblicken i mitt liv. Jag tänker inte så mycket längre i alla fall.


När min tid för döden kommer, hoppas jag att du håller min hand och ger mig styrka att möta döden. Oroa dig inte. När jag äntligen får träffa vår skapare så kommer jag viska i hans öra att välsigna dig, eftersom du älskade din mamma och pappa.


Tack för din vård. Vi älskar dig ♥

En text jag fann på facebook. Helt underbar text och den får en att verkligen att tänka till lite. Själv började jag att tänka på min pappa som dog för några månader sedan. Detta är en text jag verkligen kan relatera till och den berörde mig djupt.

Jag kan med ett lättat samvete säga att jag har gjort allt det där som det står om. Jag fanns vid pappas sida och vi pratade om allt. Jag stöttade och lyssnade och tog honom för den han var. Jag behandlade pappa så som han var värd att behandlas. Med respekt och kärlek. Han var en person med känslor och det visade han verkligen.

Jag höll pappa i handen i hans sista 32 timmar i livet. De sista ögonblicken i hans liv fick jag vara med och dela. Jag fanns där och hjälpte pappa att känna sig trygg när han gick över till den andra sidan. Pappa dog utan ångest och han fick en fridfull död utan kramper och smärta.

♥Älskar dig pappa. Nu och för alltid! ♥


Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: