web analytics
Gå till innehåll

Tacksamhet är hjärtats minne ♥

Vaknade upp till en skön söndag. Har suttit och rannsakat mig själv en bra stund och jag har inget att ha dåligt samvete för. Inte för det jag har gjort för allas bästa. Sen ska jag inte sticka under stol med att jag kan reagera och säga saker som kanske inte alls är så bra, men i ett läge där man blir i stort sätt trampad och spottad på så är det inte alltid man kan lägga band på sig.

För några månader sedan så öppnade jag min dörr men idag är den stängd. Det är rätt så skönt faktiskt för jag är inte mitt i blåsten nu.

Jag har funderat länge på om jag skulle skriva en bok för jag har en hel del att delge faktiskt och jag vet att jag inte är ensam där ute med att känna som jag gör samt varit med om det jag har varit med om i mitt liv. Det finns några historier att berätta och några av resorna under årens gång har varit som en berg och dalbana, men nu äntligen så kanske jag kan få ro i min själ. I alla fall så kan jag nog stilla den.

Idag har jag inga större planer mer än att umgås med min älskade familj. Jag har varit gift nu i en vecka och det känns bra. Förra gången jag var gift så kunde jag inte ens erkänna det för mig själv men idag är jag stolt över att vara min mans fru 🙂 Tänk att lyckan skulle le mot mig till slut 🙂 Jag kan inget annat än att vara lycklig just nu.

10363893_914488995235025_785593161227236802_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: