web analytics
Gå till innehåll

Tagen för given

Det har blåst här hemma och det ordentligt och kallt är det. Idag har jag varit så trött så trött. Mår väl inte så värst bra heller. Det är vid denna årstiden som min depression gör sig påmind. Haft ångest idag och det blir man trött av.

Man blir ifrågasatt och man får dumma kommentarer. Onödiga kommentarer och ändå så vill folk att man ska vara på topp alltid. I vanliga fall när man mår bra så går det. Men mår man inte bra i själen så är det jobbigt att ta emot en massa dumma kommentarer.

Kanske hade det varit bättre om jag bara är tyst hädanefter. Inte säga något utan bara gå här hemma och finnas till i det tysta. Jag känner mig inte sedd ändå utan det känns som att man tar mig för givet. Jag är någon som finns här oavsett vad.

Känslor är aldrig lätt att ta på och de har alltid varit svåra att uttala. Ibland svårare att ta emot.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.