web analytics
Gå till innehåll

Taken 2

Det är mitt i veckan och jag har varit lat idag. Inte hela dagen dock men näst intill. Jag vet inte varför men jag är så fruktansvärt trött om dagarna. Kan det bero på höstens mörker?
 
Jag och Stéphanie sorterade strumpor idag. Det är ju inte klokt med omaka par i strumpor som man har. Jag brukar slänga alla dom på ett och samma ställe och när jag har en hög så brukar jag sortera dom. Nu hade jag nästan två tvättkorgar.

Vi sorterade och fick ihop en hel korg med maka par. Sedan slängde vi nästan en hel tvättkorg med omaka par. Var tar den andra hälften vägen? Man stoppar dom i maskinen samtidigt så man borde ju få båda makarna när tvätten är färdig. Eller?

Nu tröttnade jag iaf på att ha omaka strumpor ligga så jag slängde som sagt de som vi inte hittade par till. Det är rätt så skönt och bli av med dom. Det skulle dock inte förvåna mig om de andra dök upp endera dagarna.

Ikväll ska jag och Fredrik på bio. Vi ska se Taken 2 med Liam Neeson i huvudrollen. Han är så otroligt bra och vi har ju sett den första som var otroligt grym. Det ska bli intressant att se denna efterföljare faktiskt.

Ha en fin kväll!
Get the Rating-Widget widget and many other great free widgets at Widgetbox! Not seeing a widget? (More info)

Intressant?

2 reaktioner på ”Taken 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: