web analytics
Gå till innehåll

Tandläkaren, vårdcentralen och farmen

Vilken stressig dag det blev med en enda gång. Ja egentligen inte men jag blir så lätt stressad när jag har tider att passa och idag hade jag tre. De små skulle till tandläkaren idag och de hade tiderna efter varandra. Det gick bra och efter cirka 50 minuter kom vi därifrån. Det var direkt ut och ta ut pengar för jag och barnen skulle följa med Fredrik och hämta en kyl och en frys.

Vi for iväg och det tid sin lilla tid. Vi åkte hem och jag fick i barnen lite yoghurt och en frukt, sen var det dags igen att gå iväg. Då var det vårdcentralen som vi skulle besöka. Det gick bra även där. Vi gick till affären för att handla mat och den har jag lagat till och den är serverad och nästan uppäten. Nu sitter jag här och känner mig helt slut!

I morgon är det torsdag och då är det möte på skolan i Kalmar. Då får man se den stora staden.

Ikväll blir det Farmen. Det har redan gått men vi har spelat in det. Ska bli intressant och se om man får höra mer om den mat som  inte verkar vara något att äta 😉 Har man gett sig in i leken så får man leken tåla.

Nu blir det kaffe som ska sitta fint, sen blir det faktiskt sängen för mig.  Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: