web analytics
Gå till innehåll

Tänk om det var män som blev våldtagna

Den rubriken läste jag på aftonbladet. Jag vet inte hur statistiken är då jag inte har fakta framför mig men jag tror att det finns lika många våldtäks"kvinnor" som män. Det är bara det att många killar inte anmäler det. Kanske pga att de skäms. Jag vet inte men jag kan ju tänka mig.

Kvinnor är inte bättre än män när allt kommer kring det hela.

Nu ska vi snart köra i väg barnen till skolan, sen börjar arbetsdagen. Ha en fin dag alla.

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.


Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: