web analytics
Gå till innehåll

Tänk vad andra vet om mig egentligen?!

Vi går mot helg. En vardag kvar. Jag har inga planer alls för helgen. Min näst äldsta son och mina barnbarn kommer över. Det är roligt när dom stora kommer hem.

Jag har varit så trött idag. Blir det när hjärnan arbetar på. Hemuppgifterna som jag fått från terapin har varit jobbiga. Inte alla men några av dom. Att blunda är svårt för mig. Jag kan inte riktigt slappna av. Min terapeut har sin efterlängtade semester nu, henne väl unnat. Nu dröjer det några veckor innan jag ska dit igen.

Ibland när jag sitter på terapin och ska försöka svara på frågorna jag får så står det helt still i huvudet. I bloggen kan jag sätta ord ibland och min terapeut frågade hur det är när andra läser det jag har skrivit. Jag skriver först och främst för min egen del och när jag skriver så tänker jag inte på att andra faktisk kan läsa det jag har skrivit. Det fick mig att börja fundera lite. Tänk vad andra vet om mig egentligen?! Och jag vet ingenting om mina läsare. Det känns lite konstigt. Jag skriver oftast om mina tankar jag har för stunden. Får ur mig det som tynger mig. Det är som en bearbetning.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara vara för en stund. Ha det gott och sköt om er! Kram kram ❤

.

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: