web analytics
Gå till innehåll

Tankar denna sena kväll

Har ni någon gång hamnat i en situation där du kom på dig själv att du sagt för mycket? Ja det har du säkert...mer eller mindre. Jag har gjort det massor av gånger. Till olika människor. Jag kan ha ångrat att jag sagt det men det innebär inte att det är mindre sant för det.

Jag har en tendens att säga saker ibland utan att tänka. Jag låter orden flöda bara. Det är inte alltid så bra för man kan hamna i konflikter och det slutar med att jag får dåligt samvete.  Jag undrar om livet inte hade varit lättare att leva om man inte hade det förbannade samvetet.

Jag har kommit in i en period där jag tycker det mesta är tråkigt.  Mycket tar hårdare på en och det känns jobbigare än vanligt. Det brukar vara så under hösten och vintern.  När våren kommer så blir jag lika förvånad som alltid. Förvånad över att jag överlevde perioden denna gång också.

Jag undrar om alla som inte själv har varit i samma sits förstår vad jag menar.   Ångesten blir ofta värre under höst och vinter. Det är jobbigt att gå igenom det varje dag. Tiden går så långsamt och jag har inte koncentration nog att göra något för att få tiden att gå. Ibland undrar jag om det ska vara så här resten av livet. Hur blir det när jag inte har barn som tar upp min tid? Då har jag ännu mer tid för tankar och funderingar. 

Det är kväll och tankarna har sitt eget liv känns det som. Jag ska försöka varva ner. Känna mindre och bara vara. Inte det lättaste när man är en känslomänniska.

God natt och sov gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: