web analytics
Gå till innehåll

Tankar till dom ensamma

Det är 13 dagar till jul och jag har ingen julkänsla alls. Jag har slagit in julklappR, lyssnat på julmusik och sett julfilmer men julkänslan vill inte infinna sig. Hoppas jag får den till själva juldagen i alla fall.

I år har jag helt och hållet beställt julklappar. Har undvikit att vara ute och trängas i butikerna. Jag får dock gå en sväng i Kalmar strax innan jul för att komplettera. Jag och Stéphanie ska julbaka tillsammans med en dag innan jul. Fast jag inte har någon julkänsla så längtar jag ändå till själva julafton. Ska umgås med barn och barnbarn.

Hur ska ni fira jul?

Jag tänker på alla dom som inte har någon att fira med. Dom så får sitta ensamma. Skulle vilja ha möjligheten att ha ett stort ställe som jag kunde öppna upp vid dessa årstider och ta en dom som inte vill sitta själv. Fira med dom med god mat och ett trevligt umgänge. Det finns många hemlösa som behöver någonstans att gå. Få mat och värme. Mina tankar går till dom ❤

Önskar er alla en fin dag!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.