web analytics
Gå till innehåll

Tankar till Oklahoma

Sitter här med en kopp kaffe. Dagen började redan kl 7 i morse. Barnen är iväg till skola och dagis förutom Beatrice. Hon har ont i magen. Det hade min andra dotter igår. Men idag mådde hon bra. De skiftas om att vara sjuk 😉 Idag blir det jobb och sen måste jag hem och städa. Min dag är alltså fullbokad. Så blir det ibland.

Jag läste att Oklahoma har råkat ut för en tromb. 90 personer är döda och den siffran kommer förmodligen att stiga. Minst 20 barn har dött. Det är så sorgligt att sådant här händer. att mista någon i en tromb är fruktansvärt. Ja annars med men när det händer saker man inte kan kontrollera själv måste kännas otroligt mycket.

Här kan du se bilder på förstörelsen. Vill varna för starka bilder.

mina tankar går till de anhöriga.

Nu ska jag fortsätta att jobba lite. Ha en fin dag!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: