web analytics
Gå till innehåll

Tankat energi och terapiarbetat

Så då var inbjudningskorten  klara. Det var rena terapiarbetet. Nu får Robin och Tove skicka ut dom till dom ska bjuda. Jag känner inte ens hälften av gänget men det är kompisar till dom och släktingar till Tove. Det lilla livet sitter jag barnvakt till i kväll då Robin och Tove är och fiskar. Just nu så har Stéphanie fastermys med en sovande Nellie.

Idag har jag varit ute och gått några rundor. även det är lite av terapi. Man tänker och funderar och rensar bort en massa negativ energi. Det är snart helg och vi har några planer jag och Fredrik. Förra söndagen så var det ett år sedan vi gifte oss så vi ska ut och hitta på något denna helgen. Vi valde att spendera förra helgen med hela familjen. Ja nästan hela, André var inte med.

Jag är så sugen på att gå på bio. Det har jag inte varit på länge. Jag r lite sugen å MISSION: IMPOSSIBLE - ROGUE NATION. De andra filmeerna har ju varit bra och Tom Cruice spelar bra så den hade kanske förgyllt kvällen. Prästen i paradiset verkar rolig men den går ju bara p eftermiddagen och det hinner vi inte med då Fredrik jobbar. Ja vi får se vad det blir. Vi ska ut och äta en god middag i alla fall

Nu i kväll så händer det inte så mycket mer än att mysa med familjen. ni får ha det gott <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: