web analytics
Gå till innehåll

Tele2 i ett nötskal

Jag försökte gå ut på nätet men sidan kunde inte visas. Oavsett vad jag gjorde så fungerade det inte. Jag ringde upp Tele2 och knappade mig fram till felanmälan. Det var inte bara en 15-20 min väntan utan man fick höra flera ggr under de minuterna att jag kunde gå in på nätet för där kunde jag få svar på de flesta frågor man har.

Har du problem med din uppkoppling?

Gå in på tele2/sjalvhjalp.se

HUR SKA JAG KUNNA GÖRA DET??? JAG KOMMER JU INTE UT PÅ NÄTET!!!!!!!!!!!!

Smart tele2. SMART! Nja...eller inte!

Var man inte irriterad innan så blir man det iaf när man sitter och väntar. Ska man dessutom få vänta i evigheter innan man kommer fram så är det inte alltid så konstigt att man är lite kortfattad mot den andre i andra sidan luren.

Nu var det en trevlig kille som inte kunde hjälpa mig och han sa dessutom att teknikerna hade mycket att göra. Vilket innebär att vi kanske inte har internet under hela helgen.

Ja det klarar jag mig utan men jag måste kunna komma in på nätet då jag använder mig av bankens internettjänster där.

Ja. Nog gnällt. Jag skulle satt in bilder på Pontusen och Hampusen idag ju. Jag var med på dagis idag o tog några bilder, men de bilderna får ni se nästa vecka i stället. Om nu inte nätet börjar o fungera igen innan morgondagen.

Det går så bra o de ska lämnas ensamma för första gången i morgon men det blir inga problem. De känner sig hemma där redan. Det är så skönt.

Nu ska jag göra lite nytta hemma med. Ha en fin kväll. Hörs vi inte innan så hörs vi efter helgen.

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

3 reaktioner på ”Tele2 i ett nötskal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: