web analytics
Gå till innehåll

Telefonförsäljare

Det finns vissa saker som man fixar vissa dagar och andra dagar så blir det bara för mycket. Idag är det en sdåan dag då allt blir för mycket ibland.
Jag sitter här i lugn och ro och bara tar det lugnt. Vilar mig efter att ha fått springa flera gånger på toaletten i natt så jag var något trött.  Helt plötsligt ringer telefonen  och jag svarar. Då var det någon som sökte Fredrik och jag sa att han inte var hemma och jag var glad över att det inte var mig hon ville prata med. 
Då frågar hon mig om jag är sambon, jag tänkte först säga nej att jag var älskarinnan men jag sa bara ja. Ja då gick det helt plötsligt lika bra med mig och hon undrade om jag visste vad Vital var. Där räckte det för mig så jag sa att jag inte var intresserad.Men vi vill bara tacka er säger hon då. Ja det har ni gjort nu och vi är inte intresserade av era produkter.
Nähä hör jag i telefonen, men det kostar ingenting.
-Nej nu sa jag men sen kommer det en massa förpliktelser och sedan ska man betala hur mycket som helst. Vi är inte intresserade. Tack och hej.
Klick
Ja jag var inte på humör. Dessa telefonförsäljare. Hade jag varit intresserad av deras produkter så hade jag förmodligen redan haft dom. Jag kan faktiskt själv ringa och begära en prenumeration.
Suck
Detta hände i förmiddags och det blev ingen vila. Jag tog cyklen i stället och cyklade upp till min pappa och pratade med honom en stund, jag har handlat och nu sitter jag här. Om en timme ska barnen hämtas och sedan är det lilla lugn jag har borta, men det gör ingenting. Det är fint väder så vi kommer att vara ute.
Jag var inne på aftonbladet och läste om läraren som fuskade. Förr var det alltid barnen som fuskade. När barnen fuskade som fick dom en lapp med sig hem som föräldrarna skulle skriva under. Vem ska de skicka lappen till nu?
Önskar er alla en fin dag! 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Telefonförsäljare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: