Gå till innehåll

Texten på bilden talar sitt tydliga språk

StarkJag är trött och funderar på att gå och lägga mig. Känner mig nerstämd och inte alls på hugget. Kanske tar förra veckan ut sin rätt eller förra veckan innan dess eller så är det hösten som gör det. Det blir mörkare och mörkare nu och idag har det varit blåsigt och grått. Det har inte varit en rolig dag. Känner att jag har nära till gråten utan att veta varför jag känner mig ledsen.

Texten på bilden talar sitt tydliga språk: Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svag utan för att den har varit stark för länge. Man försöker och försöker och till sist så orkar man inte mer. Vad ska till för att orka? Det är frågan.

Jag skulle vilja komma till en öde ö. Bara sitta där och andas in lugnet. Det hade varit skönt, speciellt med tanke på den kaos som man ibland har inom sig.

Har gått med ångest från och till under dagen. Det suger i magen och det känns som att man blir uppäten inifrån. Bara det tar kraft och energi. Jag hoppas ni haft en fin dag i alla fall. Önskar er en fin kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: