web analytics
Gå till innehåll

The Boppers levererade

Jag har varit dålig på att skriva men det är sommarlov så jag får skylla på det. I helgen som gick så hittade vi på med en del. I fredags tog vi barnen till Kalmar så de fick träffa två youtubers där. De fick välja vad de ville köpa av dom. Pontus valde en keps och Hampus en t-shirt. Sen var det marknad i Kalmar med så vi gick en sväng på den. Där fick pojkarna köpa det dom ville ha. Hampus köpte svärd. Naturligtvis i leksaker och Pontus valde en stor Pikatchunalle. Själv köpte jag ett par byxor.

I lördags så åkte vi ut till Torngård dr Fredrik skulle klippa gräs. Jag tål inte gräs så jag, Beatrice, Stéphanie och Jonatanåkte in till Kalmar och gick en runda till på marknaden. När vi väl var hemma så var det bara att byta om för sedan åkte jag och Fredrik bort till ett par som Fredrik känner. Vi skulle åka jenkarbil till Gullaboås för att se på The Refreshments och The Boppers. De sistnämnda var verkligen så professionella. Många bra låtar.

I söndags så gjorde vi inte så mycket. Tog det allmänt lugnt. Fredrik är tillbaka på jobbet nu. Han har haft två veckors semester. Skönt för honom då han aldrig har haft semester under Juli månad och så länge på evigheter.

Sommarlovet går mot sitt slut snart. Inte många veckor kvar nu. Det blir att ta nya tag och göra det bästa utav det. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: