web analytics
Gå till innehåll

The Refreshments, Brolle och The Boppers samt Björn Hellberg och Johan Theroin

Jaha. Står på jobbet o väntar på att Fredrik ska komma tillbaka. Han hämtar barnen hos dagmamman o ska köra ut alla barnen till vår barnvakt. Vi ska till slottet och lyssna på The Refreshments, Brolle och The Boppers.

Jag har aldrig varit på slottet när det varit någon konsert så det ska bli roligt att bara komma dit. Sen att det är bra artister är ett stort bonus!

Det är fint väder. Än så länge ska man kanske tillägga. Man vet ju aldrig för det kan verkligen skifta kraftigt här på ön. Ena dagen sol o nästa regn. Så länge snön håller sig borta så är jag lycklig.

Björn Hellberg är i stan o signerar sina böcker. Jag köpte en bok av honom på torget för två år sedan. Det var oxå på sommaren. Han frågade om jag ville att han skulle skriva något i boken ojag sa att han gärna fick skriva God Jul Fredrik. Han tittade lite konstigt på mig o sa...mitt i sommaren.

Fredrik skulle få den i julklapp det året tänkte jag. Jag ville själv läsa den men jag köpte inte två. Jag väntade vackert tills han fick den ett halvår senare o läst den själv. Ja...ärligt talat spå tror jag inte att jag har läst den än. Jag påbörjade på den men slutade aldrig. Jag fastnade för Johan Therons bok i stället som heter Skumtimmen.

Fy skäms på mig för jag läste aldrig ut den heller. Fick se en annan bok som verkade mycket bra. Den läste jag ut men jag kommer inte i håg vad den heter...hmmm...

Nu läser jag Blodläge av Johan Theroin. Den är bra o jag har bestämt mig för att läsa ut den nu innan jag påbörjar en ny.

Jag älskar att läsa. Speciellt kriminalhistorier.Är dom verklighetsbaserade är dom ännu bättre. Låter hemskt, jag vet. Men jag är inte så grym som det låter. Man kan på ett annat sätt sätta sig in i det man läser. Jag brukar söka på nätet och läsa lite där med o då får man en helt annan verklighetsbild av det man läser.

När man läser så får man ju en bild i huvudet. Det är juoftast så. Vet man vem man läser om så är det lite lättare att förstå o se de människorna framför en.

Nej. Sluttjatat om det. Får göra lite nytta innan Fredrik kommer tillbaka. Som att laga en kopp kaffe eller nått 😉

Ha en fin kväll. Det ska jag ha!
Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

3 reaktioner på ”The Refreshments, Brolle och The Boppers samt Björn Hellberg och Johan Theroin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: