web analytics
Gå till innehåll

The Revenant till förkylning

the revenantGod middag på er mina vänner. Sitter här och tar det lugnt. Jag var så glad i lördags för jag hade inte alls ont i min kropp då. lite öm men inte ont. Jag njöt av fulla drag för det händer inte så ofta. I går var jag på bio och såg The Revenant  med Leonardo DiCaprio. Han har inte varit en favorit bland skådespelare men i denna filmen var han super. Filmen var bra men "köttig". Dock så var den biografisk så då fick man en annan bild av filmen. Jag rekommenderar den om ni tycker om äventyrsfilmer.

I alla fall så kände jag av både rygg och höft. Jag hade ont men det gick. När jag satt och tittade på filmen så visste jag inte vart jag skulle ta vägen några gånger på grund av höften. Filmen var 156 minuter lång.

Idag vaknade jag med ryggont. Tog disken och höften sa ifrån. Känner mig smått yr emellan åt så det blir inget bärande på Nellie i alla fall. Det vågar jag inte. Har varit ute med Sally några gånger för det är bra att röra på sig fast man har ont. Det är så tråkigt bara att det smäller till så där. Man kan liksom inte planera så mycket.

Robin är hemma och är sjuk. Förkylning med feber. Det går en massa skit nu runtomkring en så man får kanske vänta siig en förkylning. Jag är lite redan men det räcker med en snorig näsa tycker jag.

Mina andra barn är i alla fall friska. än så länge ska man kanske skriva för man vet ju aldrig. Jag hoppas de förblir friska naturligtvis.

Tänk att vi redan är inne i februari. Det var inte så längesedan som det blev ett nytt år. Tiden springer iväg med andra ord.

Nu ska jag njuta av mitt kaffe. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: