web analytics
Gå till innehåll

Tiden går fort när man är lycklig

Har varit i Göteborg i några dagar och hjälpt min dotter och hennes sambo att flytta in till deras första gemensamma bostad. Det har både varit roligt och mysigt.

Ja jag har vuxna barn. Herregud vad tiden har sprungit iväg. Jag har många barn men jag har en mycket bra och nära relation med samtliga av mina barn. Dom ringer ofta och det är roligt att få vara del av deras vardag fast vi inte längre bor tillsammans.

Vi har haft fint väder. Jag och Beatrice tog en liten promenad i skogen som ligger precis intill deras hus. I skogen kunde man ta stigen upp till ett litet berg som gav oss en helt underbar utsikt. Vi kom nästan lika långt upp sim hyreshuset låg. Det var ingen lek kan jag säga att klättra upp där men upp kom vi. Det var värt mödan 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: