web analytics
Gå till innehåll

Tiden springer i väg.

Jag skulle ha skrivit i går om turen till Kalmar men tiden sprang iväg. Idag har jag varit borta hela dagen så det har inte blivit någon dator på hela dagen. Fullt upp med andra ord.

Igår åkte jag in till Kalmar med Robin och Stéphanie samt hennes två kompisar. Vi gick runt lite i affärerna och gick in till stan och kikade. Ungdomarna klarade av att gå hur långt som helst men jag var helt slut. Mitt socker sjönk och när vi kom till Giraffen (köpcentret) så kände jag att mitt socker rasade neråt. Jag blev darrig och fruktansvärt kallsvettig. In på giraffen och skickade Stéphanie att köpa mig en korv så jag fick i mig något så sockret höjdes.

Det tog en stund innan jag kände mig någorlunda bra så att jag orkade gå. Det tar på en när sockret sjunker. Får jag inte i mig något så är risken för att jag hamnar i koma. Det vill man ju inte precis. Det blev bättre och vi gick tillbaka till Baronen där vi började från början. Timmarna sprang iväg och vi alla gjorde några fynd. Flickrona handlade och jag handlade. Den enda som inte handlade var Robin. Han sparade sina pengar, men hade roligt ändå. Han fick pengar han med men han hittade inget sa han. Själv hittade jag lite olika smyckes delar.

Idag har jag varit på möte i Skåne. Mötet tog 3 timmar medan resan tog ca 8 timmar. En hel dag har gått och mestadels satt man i en bil. Lite jobbigt att åka så långt på en dag men det är roligt samtidigt för jag träffar ju min stora son. Han bor ju i Skåne då han går i skola där nere. Det går hur bra som helst för honom och det är så skönt.

I morgon fyller mina twins år. De blir 9 år gammal och det är första födelsedagen för dom som morfar inte kommer att vara med. Det kommer kännas konstigt för dom och saknaden kommer att infinna sig hos dom. De är lediga från fritids i morgon så vi ska verkligen göra en mysig dag tillsammans i morgon.

Jag är lite trött efter resan och mitt socker ligger lite högt så det påverkar med. Det blir sängen för mig så jag säger god natt och sov gott.

Ps: Påminner om mina tävlingar. I den ena kammar en vinnare hem en stor sjukvårdslåda av ett värde på 500 kr. Inte fy skam. En sådan låda är perfekt för alla att ha. TÄVLA HÄR
Sen har jag en tävling där man vinner valfria produkter hos Uffes saker och ting. Välj fritt upp till 300 kr. TÄVLA HÄR:.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Tiden springer i väg.

  1. Joanna Björkqvist

    Jag sitter också och gör smycken nu! För fjärde gången ska jag vara med på ett event som en keramiker anordnar och det är alltid lite kul!

    Hoppas du får en lugn och fin fredag med en jämn och skön sockernivå! 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: