web analytics
Gå till innehåll

Tiden springer sannerligen iväg

God kväll. Dagen idag har gått långsamt fram tycker jag. Har varit trött mestadels och längtar till att kunna gå och lägga mig. I flera nätter har jag sovit dåligt. Vaknat upp flera gånger under natten men konstigt nog så fick jag sova hela denna natt som gått. Men man kan inte ta igen förlorad sömn så det r inte konstigt att jag fortfarande är trött.

Vädret gör ju inte saken bättre. Det är grått och kallt ute. Man vill inte vara ute fast man egentligen behöver det. I morgon ska jag dock försöka ta mig i kragen och gå ut en stund. Inte bara ut med hunden utan ta en längre promenad. Lovar inget men ska försöka.

Snart fyller min näst äldsta son 20 år. Stora killen men det har han varit ett tag nu. Det är på barnen man märker att man själv blir äldre. Det var inte så längesedan man bytte blöjor på honom. Nu byter han blöjor på sitt eget barn. Lilla Nellie. Hon blir två år nu till sommaren. Vart försvann dessa månaderna?

Ikväll är Fredrik på övning och jag är hemma med nästan resten av familjen. Det är Stéphanie och Jonatan som saknas men de är i Kalmar hos Jonatans mamma. De ska vara där några dagar nu. Roligt för henne att rå om dom nu några dagar.

Jag ska ta mig en kopp kaffe nu och sedan blir det sängen för mig när mina minste ska lägga sig. God natt och sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: