web analytics
Gå till innehåll

TIden

Lördag idag och halva månaden har gått. Ja nästan i alla fall. Ju äldre jag blir ju fortare går tiden men ändå är tiden ändå densamma. Hur går det ihop? Min näst äldsta son blir 15 nästa fredag. 15 år! Det var inte så länge sedan han var en liten parvel som älskade mamma över allt annat. Nu är han 15 år och tycker bara att jag är allmänt jobbig för att jag ställer en massa krav 😉

Det är precis så det ska vara så jag ska inte klaga. Jag skulle bara vilja stoppa tiden lite så jag kan få lite distans till allt som händer och sker. Man vill inte missa något ju. Snart är även han vuxen och strax därefter kommer min äldsta dotter. Det är bara 16 månader mellan henne och Robin.

Jag blir 40 år i år. Det är inte klokt det heller. Jag kommer ihåg när jag skulle bli 28 år och jag började redan då känna mig gammal. Jag tyckte tiden bara sprang iväg och jag hann inte med någonting. Livet rusade förbi mig och jag hann aldrig greppa det. Så känner jag inte nu men att fylla 40 får en ändå att fundera lite på livet. Inte på det som varit utan på det som komma skall. Vilka möjligheter jag har framöver. Livet framför mig är ett oskrivet blad och jag har bestämt mig för att det är jag själv som ska bestämma vad det ska stå i den kommande romanen när det gäller mitt liv. Sedan kan det hända saker som man inte kan rå över. Det är bara att göra det bästa av det möjliga.

Jag fyller år på vintern, men jag ska ha festen i sommar har jag bestämt. Ska ha en grillfest i trädgården är det tänkt. Jag har alltid blivit firad när snön ligger på marken och det är fruktansvärt kallt ute. Inte så konstigt med tanke på att jag fyller år på vintern. Jag ska bryta mönstret och ha en fest mitt i sommaren. Poolen och studsmattan ska fram. Långbord i trädgården med god härlig mat som kommer från grillen.

Det är nästan som att man längtar dit 🙂 Ibland är det bra att fylla 40 i alla fall 😉

Det blev ett helt annat blogginlägg än vad jag först hade tänkt. Det är så här det kan gå till när man låter tankarna flöda fritt. Nu ska jag ha en kopp kaffe och sedan blir det tvättstugan. Ha en fin dag alla läsare.

Intressant?

8 reaktioner på ”TIden

  1. ~ ♥ Lovely Kidz ♥ ~

    Näe, ingen inställning, men en del kan ibland, andra kan inte alls ;( det måste vara fel med blogger igen, eller nån nämnde att det kunde höra ihop med den nya knappen för "svara".
    Får se om det rätar till sig.

    Kramiz

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: