web analytics
Gå till innehåll

Tiggare hotade min son

Ge fan i min son!!!

Tiggare är inte den andra lik tack och lov. Dessa som vi har utanför våra affärer, Netto och Ica har jag inte mycket för numera. Min 10-åriga son med kompisar stod utanför dessa affärer och sålde majblommor. Vad händer? Jo dessa tiggare hotar barnen och tar tag i dom. Killarna hade gått in på Netto och sagt till personalen som då sa till tiggarna att barnen fick lov att stå där. HUR kan personalen gå med på att tiggarna som gör detta får sitta kvar utanför och tigga när de behandlar barnen på detta sätt??

Jag får väl se att de gör något igen mot min son. Då jävlar rent ut sagt!!! Ingen hotar min son och framför allt så är det ingen som ska ta tag i honom och skrämma honom!!

Jag har gett tiggare pengar ibland när jag haft pengar på mig bara för att jag har tyckt synd om dom. Dessa som hotade barnen och tog tag i dom ska inte få mina pengar mer. Den saken är klar!

Nog om det!

Jag skulle äta en ferraribil igår. Som ni förstår så är det godis jag pratar om. Det skulle jag aldrig har gjort. När jag biter i den så hör jag hur det knakar till. Jag fick en spricka i min kindtand. Nu kan jag inte äta något på den sidan utan att det gör ont så det får bli ett tandläkarbesök snarast. Jag som har tandläkarskräck! Jag är vuxen och lite löjlig kanske men jag gråter floder var gång jag ska sitta i tandläkarstolen och ska få min bedövningsspruta Det är den jag är rädd för!

Ja jag har smått ångest inför det. Jag fick ont i magen idag och jag tror att det beror på att jag måste ringa tandläkaren i morgon.

Jag hoppas att ni har haft en fin helg. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: