web analytics
Gå till innehåll

Till er som pingar er blogg


Pingar ni era bloggar? Som till exempel på Bloggportalen och via Twingley? Om ni inte har uppmärksammat att Bloggportalen har gått ihop med Twingley så vet ni det nu. Jag visste ingenting förrän jag loggade in på Bloggportalen för några dagar sedan. Det är sällan jag loggar in där för pingen går automatiskt så jag behöver inte göra så mycket. Men nu när de har gått ihop så har det blivit dubbla pingar utan att jag har visst om det. Jag kan säga att det har strulat till det ordentligt.

Mina inlägg uppdateras inte nu på bloggportalen och de som prenumererade på min blogg där igenom får inte upp det nya flödet. Jag ska ta bort den gamla och jag har gjort en ny. Får se om det hjälper så att mitt flöde syns igen. Kanske är det bara jag som har missat att Bloggportalen har gått ihop med Twingley men är det fler som har missat så kolla gärna upp var ni pingar er blogg så ni inte pingar dubbelt och blir bannade.

Whitney Houston är död. Det vet hela världen kan jag tänka mig. Vart man än går på nätet så ser man artiklar om henne. De värsta artiklarna jag tycker är de där dom skriver att hon får skylla sig själv för att hon levde det liv hon levde. Det är iofs bloggare som skriver det men jag tycker det är hemskt oavsett.

Ingen förtjänar att dö och det spelar ingen roll om de använde droger eller levde som guds barn själv. Alla är vi lika mycket värda faktiskt. Vad vet vi om hennes liv? Vad vet vi om hur hon mådde och vad som fick henne att ta den vägen som hon gjorde? Tycker det är hemskt att skriva så elaka saker om en människa som har gått vidare till den andra sidan. Låt henne få vila i frid.

Hon skulle på en gala och medan stjärnorna festade så låg Whitney död i samma byggnad. Vad konstigt det känns när man tänker på det. Dolly Parton skrev att det finns miljoner hjärtan som har krossats. Jag lyssnade inte så mycket på Whitney men jag tyckte att hon var en duktig artist och skådespelerska. Fast jag inte kände henne så känner man ändå en viss sorg. Hon hann och uppträda en sista gång och det var dagarna innan bara. Det finns att skåda HÄR.

Intressant?

2 reaktioner på ”Till er som pingar er blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: