web analytics
Gå till innehåll

Till min sons X

Tror du verkligen att du kan snacka skit om mig och tro att jag inte får veta det? Återigen har du visat vilken liten människa du är. Stor i käften och liten på jorden, precis som din son. Ni är lika som bär men du ser det inte själv. Jag måste säga att jag känner mig viktig, eftersom att ni familjen anderson, nilsson whatever inte har något bättre för er än att snacka om mig. Vad underbart att ni saknar mig så mycket. Det är löjligt att du som är så himla ärlig och perfekt inte kan säga det du har att säga till mitt ansikte istället för bakom min rygg.

Ett enda ord kan beskriva dig, feg.
Jag vill inte höra mer skitprat, skaffa en hobby istället.
Ha ett bra liv, vill ALDRIG HÖRA FRÅN NÅGON AV ER IGEN.

Detta mail fick jag på Facebook av en före detta till min son. Hon kallar mig feg men vem är feg egentligen? Jag som inte har sagt något om denna tjej eller hon som anklagar mig och sedan blockerar mig så att jag inte kan försvara mig?

Jag har varken sagt något eller skrivit något illa om denna tjej. Väljer hon att tro på lögner så får hon göra det.  Jag har inte ens ägnat henne en tanke så jag måste göra henne besviken.

Till er som snackar skit om mig och går med era lögner till andra kan jag bara säga: Så patetiska ni är. Ni är små små individer som försöker leva på andra. Ni manipulerar er omgivning och det är sorgligt att folk som borde veta bättre tror på er.

Tror ni att ni får mig att må dåligt med era lögner så tror ni fel. Med lögner kommer man inte långt. Men med sanningen gör man. Talesättet Gräv en grop till andra så faller du själv däri stämmer så otroligt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: