web analytics
Gå till innehåll

Till mina förljare till min blogg


Den 19 oktober förra året så lovade jag att jag skulle lotta ut ett hemligt paket till mina följare till min blogg när jag hade fått 35 st följare. Den dagen har kommit nu. Jag har fått två nya följare. Det är WTFDC och Charlotta. Välkomna till min blogg!

Ja jag är en person som håller vad jag lovar så jag lottar ut ett hemligt paket till en av er som följer min blogg. Men jag vill att de som vill vara med och tävla om detta hemliga paket skriver en kommentar i dett ainlägg om att ni är med och tävlar.

Ni har en vecka på er att bestämma er om ni vill vara med i utlottningen. Tisdagen den 25:e lottar jag fram en vinnare av dom som har kommenterat i denna blogg. Det viktigaste är ni skriver att ni är med i tävlingen.

LYCKA TILL!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

6 reaktioner på ”Till mina förljare till min blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: