web analytics
Gå till innehåll

Tillbaka till dåtiden

Jag får behandling för PTSD och nu efter 17 veckor så har jag gjort min andra session i den stora traumabehandlingen. Gudarna ska veta att det är jobbigt och svårt. Jag ser minnesbilder men har svårt att sätta ord på dom. Alla känslor kommer tillbaka och det är svårt att klä dom i ord.

Det är många tankar och funderingar som dyker upp under tiden. Jag får ångest i rummet. Vissa tillfällen så far jag tillbaka till då det hände. Får vägledning och hjälp an min terapeut.

Jag ska lyssna på sessionerna hemma. Minst tre gånger under veckans gång. Sessionerna spelas ju in. Man får reflektioner och dom ska jag skriva ner och ta med mig nästa gång vi träffas. Jag får även ångest när jag lyssnar på Sessionerna hemma men det ska bli lättare och lättare säger min terapeut. Jag litar på henne så jag härdar ut.

Jag vaknar fortfarande på natten ibland av mardrömmar. Jag blir oftast jagad i drömmarna och jag kommer inte undan. Inatt fick jag dock sova. Vaknade inte förrän vid 04:30 ca. Sedan har jag somnat och vaknat omvartannat.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara finnas till. Ha det gott ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.