web analytics
Gå till innehåll

Tillbaka till stan

I helgen var vi i Skåne och hälsade på mamma o hennes sambo samt mina småsyskon. Diana, min lillasyster fyllde år i fredags så vi gratulerade henne. Det var rätt så skönt väder där med men igår så var det lite små kyligt ändå. Idag kom solen tillbaka.

Vi kom hem för några timmar sedan och såg att Hanna R åkte ut från Big Brother. Hur tänkte de som röstar egentligen? Ja hon var kanske lite skrikig och på så att säga men hon fick saker och ting att hända och ske i huset. Många inne i huset sa även att de ville ha henne kvar. Men men, spelets regler säger att det är TV-tittarna som bestämmer.

Jag hoppas på att Marcel, Marcelo och Rodney blir nominerade till nästa vecka men det lär väl bli fler tjejer som åker.

Imorgon börjar en ny vecka och den börjar med 3 möten. Jag ska gå på två på dagen och ett föräldramöte i morgon. Har jag lite tur så har jag ingenting på tisdag. Nu ska jag natta min kudde iaf så jag säger god natt och sov gott.

Intressant?

2 reaktioner på ”Tillbaka till stan

  1. Anna

    Trodde aldrig hon skulle åka, som du säger så skrek hon en del o kunda vara tskig men hon var ju samtidigt rolig 🙂
    Ha en bra dag! kram

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: