web analytics
Gå till innehåll

Tillplattad

Söndag och solen visar sig där ute. Inte helt fel med tanke på att det regnade som bara den i går. Fredrik är ute med små pojkarna och kör undan jordhögen från min rabatt. Ni vet den som begravde min rabatt? Nu är den inte bara begravd utan snart är den även tillplattad.

Själv har jag gjort lite smycken idag. Har testat göra lite ear cuffs. Dom är ju populära bland ungdomarna bland annat. Foto kommer senare. Tvillingarna spelar spel och Stéphanie är på fotbollsmatch och springer sig trött. Hon spelar borta så det är därför som vi inte tittar på henne. Robin är på väg till Berlin tillsammans med konfirmations gänget.

De ska titta på något koncentrationsläger och annat intressant. Jag skulle oxå vilja följa med. Jag fick tyvärr inte plats i Robins väska så jag fick vackert stanna hemma 😉 Synd för jag har alltid velat åka till Berlin och ta del av lite historia då det gäller om koncentrationslägren. Men det blir kanske en dag då vi kan åka allihop.

Jag har en hel tvätthög som jag borde ta mig an men jag tror at jag väntar med den tills i morgon faktiskt och bara njuter av denna söndag. Som vi alla vet så kommer den ju inte igen. Bara en kopia och kopior blir aldrig lika bra som originalet 😉

Ha en fin söndag alla och sköt om er.

Intressant?

2 reaktioner på ”Tillplattad

  1. Lotta

    Vad roligt för dom att åka till berlin, jag hade gärna åkt o tittat där jag också, de hade varit intressant.
    Tycker du gör helt rätt som njuter av dagen!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: