web analytics
Gå till innehåll

Tips om Familjen annorlunda ;-)

Jag har fått en ny följare till bloggen 😀 Varmt välkommen Ulrika. Gå gärna in i hennes blogg. Det har jag gjort o jag har inte ångrat mig 😉

Det är så härligt för innan jag började blogga så hade jag inte kontakt med någon som har fler barn än  fyra. Nu har jag insyn i flera familjer som har fler barn än standard modellen på en familj. Kanonroligt.

Ulrika är lika gammal som jag och har sju söner. Trillingmamman Eva har sex barn. Som ni förstår så har hon trillingar i barnaskaran. Häftigt. Jag följer hennes vardag som är spännande att ta del av. Cissa är en fembarnsmamma som skriver om sin vardag.

Sen har vi flerbarnsliv. Hon har sex barn och hennes vardag är spännande att följa. Hon och hennes älskade familj tar just nu sitt pick o pack o flyttar ett x antal mil från där de bor nu. Känner igen mig för så gjorde jag för fem år sedan 😉

Tiobarnsmamman följer jag naturligtvis. Mirka och hennes familj var med i familjen annorlunda förra säsongen, men det är inte därför som jag följer henne o hennes familjs vardag.

Jag måste berätta hur jag kom i kontakt med henne. Man kan ju se vem som läser ens blogg. Nyfiken som man är så följer man ibland spåren. Spåret ledde till Mirkas blogg. Jag visste inte att hon var med i familjen annorlunda.

Jag läste hennes blogg och jag fastnade. Tycket hon hade ett intressant liv och att hon sedan har tio barn gjorde ju inte mitt intresse mindre. Jag har själv nio syskon 😉 Jag läste och efter ett tag så förstod jag att familjen var med i familjen annorlunda. Jag hade inte ens sett programmet. Det är inte ofta man hinner titta på tv.

Dethar kanske ingen betydelse i sig men jag är ändå glad att jag inte visste att Mirka hade varit med i familjen annorlunda innan jag började läsa hennes blogg. Nu fastnade jag för personen mirka. Hennes personlighet via inläggen och inte "kändisen" Mirka.

Sen har jag funnit några till flerbarnsfamiljer som inte har standard måtten på familjen. Den ena är Maria. Jag tror att det var hon som hittade mig först och det är jag glad för. Hon är en sex barnsmamma och hon skriver på ett sätt som berör mig.

Igår fick jag ett mail ifrån en kvinna. Hennes dotter hade läst min profil och hon tänkte på sin mamma när hon läste den hade hon sagt. Denna kvinnan har en dotter som bara är 20 år men som redan har fyra barn. Hon är dessutom ensamstående med dom. En ung kvinna med mod och mycket kärlek till sina barn. Hälsa gärna på henne i hennes blogg. Tror inte att du ångrar dig.

Hennes mamma har en hemsida. Hon är sex barns mamma och har barn med diagnoser. Hennes ena dotter finner ni här. Hon bloggar om hur det är att leva med diagnoser.

Har jag missat någon blogg som är speciell? Meddela mig isf ;-)p

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

5 reaktioner på ”Tips om Familjen annorlunda ;-)

 1. Cissa

  Hihi, vad kul att du nämnde mig! Fast jag har aldrig tänkt på vår familj som annorlunda. Har tittat på programmet men har på något sätt missat att vi faktiskt inte följer "standardmallen" för hur svenska familjer "ska" se ut.

  Jag har ett tips till en blogg om en lite annorlunda familj, eller åtminstone dess tillblivelse:

  http://eggdonation.blogg.se/

  Det är Veronica som skriver om deras lyckade kamp att få barn efter hennes cancerbehandling.

  Ha en supermysig måndag!

  Kram

  Svara
 2. Smulan

  Nej jag ser inte mig heller som annorlunda men många med färre barn ser oss som annorlunda ;.)

  Ska genast få in o ta mig en titt på hennes blogg.

  Ha en fin kväll 🙂
  Kram

  Svara
 3. Smulan

  Ja det är roligt att stöta på andra bloggare som skriver. Många bjuder inte på länkar till andra men jag tycker bara det är roligt 😀
  Kram o ha en fin dag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: