web analytics
Gå till innehåll

Tjejkväll ska det bli :-)

Ikväll ska vi tjejer har tjejkväll medan killarna är ensamma med varandra. Det ska bli jättemysigt. Vi ska snacka, äta gott och titta på Melodifestivalen 🙂 Visst låter det som en trevlig kväll?!

Vi ska äta Enchilada och ha mycket grönsaker till. Sedan blir det väl att synda vid godisboret 🙂 men inte för mycket för min del då jag är diabetiker. Jag ska ha morötter och gurka 🙂 mums filibaba.

Det här med mat är svårt egentligen. Man läser i flera olika tidningar om mat. I den ena tidningen så är den ena dietmaten bra och i nästa så är den farlig. Hur ska man kunna veta vad som är vad?

Man får cancer av att äta en viss sorts mat och en viss sorts mat är värre än rökning.  Hur vet dom som säger det att den maten är värre än rökning? I cigaretter så finns det över 4000 olika giftiga ämnen. Skulle det finnas mer giftiga ämnen i den maten menar dom? Jag har ju svårt för att tro det.

Jag har bestämt mig för att sluta läsa om mat för det är inte lönt. Man blir ju helt förvirrad när man läser om de olika metoderna. Jag har bestämt mig för att äta som jag gör och lägga till mer sallad och sedan gå och cykla mer. Nu är det vår och då har jag svårt för att sitta inne.

Nej. Nu måste jag göra mig i ordning till tjejkvällen 🙂 Ha en fin lördag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: