Gå till innehåll

Tom och ledsen

Vissa dagar är bättre och vissa dagar är sämre. Denna dagen är en mitt emellan. Det småregnar ute. Jag tycker om att vara ute i sådant för då blandas mina tårar med regndropparna. Det känns tomt och jag kan känna av min ångest ibland. Det är något som saknas och jag kan aldrig få igen det. Kanske är det därför?!

Jag har ägnat mig åt tvätt idag och flera maskiner har redan blivit tvättade och några till hinner jag med. Sen blir det en veckas paus med den biten. Ska bli rätt så skönt kan jag säga. Ibland är det toppen att tvätta som bara den för att sedan bara kunna strunta i det.

Jag har inte skrivit så mycket den senaste tiden. Jag skriver recensioner men jag har inte varit upplagd för det riktigt. Började skriva igen för någon dag sedan men det tar sin lilla tid att skriva. Innan flöt orden av sig själv. Jag ska iaf försöka ta mig i kragen och fortsätta med det för en gravsten ska köpas in och den kostar pengar.

Jag är fruktansvärt trött och det är i både kropp och själ. Jag känner mig näst intill deprimerad. Har svårt att se det roliga i något som händer och jag känner mig så likgiltig inför vissa saker. Jag orkar inte ta tag i det. Däremot så vet jag att jag känner mig ledsen. Så fruktansvärt ledsen så jag skulle kunna skrika ut. Men vad hjälper det? Situationen är som den är iaf.

Jag ska försöka ta mig i kragen och dammsuga över hemmet. Det behövs efter att barnen har varit ute.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: