web analytics
Gå till innehåll

Trådlös telefon är en bra uppfinning

Trådlös telefon är den bästa uppfinningen någonsin. I alla fall bland de bästa. Jag kommer ihåg förr när man satt fast i en vägg när man skulle prata. Det hade aldrig fungerat för mig idag. Jag kan bara föreställa mig hur det skulle vara om jag skulle sitta fast i en telefon som satt fast i väggen med barnen lekande runt mig.
Jag har haft en del trådlösa telefoner i mina dagar och alla har de varit olika bra. Just idag sitter jag med två stycken och jag trivs alldeles utmärkt med dom. Den bästa är ändå min Siemens Gigaset telefon. Den har bra ringsignaler som man kan välja mellan samt så är volymen perfekt. Den kan stå i hallen och jag hör den när jag sitter i vardagsrummet som ligger längst bort. Den andra jag har hör jag inte alls.
Förr när jag skulle köpa telefoner så tog man ju den som såg häftigast ut. Den fick gärna vara hur fin som helst och den skulle passa in med resten av möblemanget som man hade. Någon fakta om telefonen brydde man sig inte om så mycket. Idag är det annat. Nu ska den vara så bra som möjligt och sedan får den gärna vara fin. Jag tycker i och för sig att de flesta telefoner idag är fina i sin design.
Den bästa funktionen som finns på mina trådlösa telefoner är knappen som finns på enheten. Den man trycker på när man ska leta upp sin telefon. När man inte hittar den med andra ord. Jag är en sådan som ofta glömmer vart jag har lagt telefonen och får ofta springa och leta efter den. Men min Gigaset kan söka efter sin lur och jag hittar den fort igen. Men det är nog en funktion som alla telefoner har idag kanske.
Batteriet varar länge. Mina barn sitter ibland klistrade vid telefonen men jag behöver inte ladda den så väldigt ofta för det. Rätt så skönt faktiskt. Men jag ser nu att det är dags att lägga den på sin laddare. Annars blir det inget prat i telefonen om någon skulle ringa 😉

Intressant?

1 reaktion på ”Trådlös telefon är en bra uppfinning

  1. Linda

    Mina troll har en förmåga att börja tjoa och tjimma lite extra när jag sitter i telefon - därför är en trådlös himla bra! Lätt att förflytta sig bort från tjimmet 🙂 (som iofs lätt följer efter ;-))
    Kram

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: