Gå till innehåll

Så tråkig dag

Nu ska jag gnälla lite.

Jag är trött. Fruktansvärt trött. Inte bara i kroppen utan även i själen. Ibland har man bra dagar o ibland har man mindre bra dagar. Man försöker göra det bästa av det möjliga men det är inte alltid man orkar med det. Jag har ont i mina leder i armarna. Ja inte bara i armarna. Hela jäkla kroppen. Går som en pigg 90-åring för 17. Då går nog 90-åringen bättre än vad jag gör iaf.

Jag skulle gått ner till tvättstugan men jag hoppar nog på det. Hänga upp tvätt med dessa armarna idag är nog inte lönt. Det tar mer kraft o energi än vanligt. Måste ju vara alert resten av dagen med.

Om en timma kommer övriga barn hem. Sen är det full rulle igen. Mer än nu då bara småpojkarna är hemma.

Funderar på att gå ut en stund. Ta en promenad o handla hem lite mat. Lite frisk luft kan ju inte vara helt fel.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Så tråkig dag

  1. Pennelina

    Vad ska man med bloggvänner till om man inte får klaga någon gång emellanåt 😉

    Var helt slut igår, så jag förstår vad du menar...

    Kram från Pennelina

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: