web analytics
Gå till innehåll

Trampat i klaveret

Denna bloggvärld står mig upp i halsen ibland. Man skriver och har en tanke i huvudet. Andra uppfattar det man skriver precis som de vill. Man har sin åsikt om saker och ting och man delger den. Ibland är man kanske för ärlig, och borde kanske tänka mer på hur man formulerar sig, men om nu någon har uppfattat mig på ett sätt o vill ha svar på frågor från mig. Är det inte lättast att gå in här i MIN blogg o fråga då? I stället för i en kommentar hos en annan bloggare?!

 Ja vad handlar då detta om? Jo jag läser en blogg om en mammas vardag med sina 3 barn. Visst. Hon kan vara lite stor i mun och säga vad hon tycker. Kanske skulle hon oxå gå en charmkurs men hon har sin åsikt som många andra. Sen finns det kommentarer som inte så är så snälla heller. Jag brukar inte kommentera. Har hänt någon gång och idag var en av dessa få ggr.

Min kommentar riktade sig till en elak kommentar. Eller till den som skrev den. Helt plötsligt så är jag någon som någon har skapat. Personen känner inte mig men tros göra det via en kommentar.

Jag ifrågesattes om hur min moral och vad jag lär mina barn. Sen frågade hon om jag kunde sova gott om nätterna.

Ja jag sussar verkligen gott om nätterna. Jag har inget att ha dåligt samvete för. Jag anser att vi alla får ha en åsikt. Man måste inte tycka som alla andra. Jag respekterar andras åsikter som inte stämmer överrens med mina och accepterar att det finns andra människor som inte tycker som jag.

Det är vad jag lär mina barn med. De ska få tycka vad de vill men samtidigt respektera andras viljor o åsikter. Är det fel? Är det omoraliskt?

Jag är inte den som stryker handen medsols bara för att vara en bland samtliga. Jag går min egen väg och jag står för det jag tycker o tänker. Ena stunden kanske jag kan hålla med den ena och i nästa stund den andra. Det beror ju på vad som sägs och hur det sägs.

Jag har haft fler besökare under dagen och när jag tittade efter vart de kom i från så var det från den bloggen jag skriver om. Alltid roligt med nya besökare. Kan förstå nyfikenheten.

Ja ja. Så är det att ha blogg. Folk läser, de granskar och får sin uppfattning.

I kväll har vi varit hos svärmor o grillat. Vädret var fint och vi satt på terrassen och njöt av grillat kött och potatisgratäng. Till efterrätt fick vi glass och jordgubbar.

Här står grillmästaren själv 🙂 Min svärmor Iris.

 Här sitter gästerna och väntar på mat 😉
Fredrik och Ingemo
Fredrik igen och Berndt
Här sitter barnen och väntar så snällt.

 Efter maten så busades det ordentligt med barnen. De spelade spel och hade roligt. Vi vuxna satt och tog kaffe efter efterrätten.

Nu sitter man här och är lagom trött. Funderar på sängen. Iaf på att fortsätta läsa min bok Blodläge. I morgon är vi bortbjudna på middag igen 😉 Vi blir runt 25 st så det ska bli skoj. Ha en fin kväll eller fin fortsättning på kvällen.

Kram o natti natti.

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

1 reaktion på ”Trampat i klaveret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: