web analytics
Gå till innehåll

Träning för hälsan

Jag har börjat träna på malkars i Borgholm. Går man med ångest som jag gör om dagarna så gör det susen med ett träningspass. Hörlurar i öronen, skön musik och sedan låta kroppen jobba. Super!

Sitter nu nöjd över mitt träningspass och känner att jag gjort något för mig själv. Det behövs faktiskt.

Vi går snart in i december månad och jag klagar inte. Det nalkas jul och sedan ett nytt år. Vi kommer in på rätt sida av året. Januari och februari är jobbiga månader men sedan kommer mars och man kan se ljuset i tunneln.

Varje vår så är jag glad över att jag har överlevt vintern. Jag vet att det låter drastiskt och överdrivet men det är precis så det känns. Ni som inte går med ångest och går ner i depressioner kan helt omöjligt veta hur det känns. Varje dag är en kamp. Man går med världskrig inombords.

Jag är så trött denna årstiden med. Ju mörkare det är ju tröttare blir jag.

Nu ska jag natta min kudde. Önskar er alla en God natt. Hoppas ni får en fin helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: