Gå till innehåll

Trauman i livet

Idag ringde en Johanna från den psykiatriska öppenvården. Jag hade tydligen en tid där idag. Inte mitt fel att jag missade den. Hon hade skrivit den 20:e men det stod 21:e i kallelsen. Fick en ny tid i morgon. Fast två timmar senare bara. Skönt att det inte var en ny dag. Jag ska få terapi för tidigare trauman i livet. Jag är förväntansfull och nervös. Förväntansfull för att det faktiskt kan bli bra och nervös för att det kommer bli otroligt jobbigt.

I förrgår hade jag 4 stora ångestattacker men igår hade jag bara två. Undrar vad denna dagen kommer bjuda på?!

Idag fyller min näst äldsta son år. Barnen börjar verkligen bli stora. Grattis Robin på födelsedagen.

Nu blir det lite kaffe. Ha en fin dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: