web analytics
Gå till innehåll

Tre år har gått

Blandade känslor idag. Det är tre år sedan som pappa gick bort. Har inte kunnat sova ordentligt. Har legat och tänkt på hur det var för 3 år sedan då jag satt och vakade över honom på hans dödsbädd. Jag satt hos honom i 33 timmar och innan jag kom i sängs så hade det gått 49 timmar. Jag var med andra ord rätt slut.

Älskade pappa. Du är fruktansvärt saknad. Det går inte en dag som jag inte tänker på dig. Ibland med sorg och ibland med glädje. Sorg för att jag saknar sig och med glädje för allt du gav i livet.

Barnen pratar om dig än idag och de saknar dig med så otroligt mycket. Jag brukar säga att du sitter där uppe i himmeln på det vita molnet och tittar ner på dom. Jag brukar säga att du är med dom alltid för du sitter i deras hjärta, liksom att du sitter i mitt. Du är alltid med mig/oss vart vi än går.

Jag ska tända ett ljus för dig ikväll och mina tankar går till dig. Älskar dig nu och för alltid <3 20140724-174234-63754057.jpg

20140724-174234-63754430.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: