Gå till innehåll

Tre rosor och en tupp

När jag var barn så bodde vi i Hörby, en liten bondhåla kan man säga, men jag trivdes där. Vi bodde i ett torp utanför byn och där hade min pappa både höns och gäss. Han hade väldigt fina höns och tuppar faktiskt. Vi gick in och hämtade ägg där varje dag. Pappa hade två stora äggkläckningsmaskiner och det var roligt att följa dom från ägg till kyckling.

Idag när jag och Stéphanie gick till stan så sa vi att vi skulle gå till kyrkogården för att titta till graven. Vi gick inom blomsteraffären och köpte tre rosor med brudslöja. Jag hittade en prydnadstupp som man kan sätta i blomkrukor. Den köpte jag. Den sattes i buketten som en hälsning från mig. Tyckte att den passade så bra.

Det var skönt och komma ut en sväng. Det är småkyligt och min kropp gillar det inte alls. Igår hade jag så ont i ryggen så jag kunde knappt gå. Det blev inte många steg som blev gångna den dagen. Idag känns det lite bättre i alla fall. Har ont i höger axel men hoppas på att det blir bättre till morgondagen.

Jag hoppas ni har haft en fin dag. Trevlig kväll på er. Kram kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: