web analytics
Gå till innehåll

Tre storlekar mindre

Jag var i Kalmar igår och satt i ett väntrum där två kvinnor och en ungdom satt. De pratades högt och tydligt om en pojkvän och om en kille som tydligen inte förstod någonting. Jag trodde de hade en tid, men ca 30 min senare så gick dom. Kunde dom inte gjort det tidigare? Då hade jag sluppit och bli tvingad och lyssna på dom.

Efter mitt möte så mötte jag upp min äldsta dotter på stationen.  Vi bestämde oss för att ta en happy meal på McDonalds.  Vi fick vår mat och satte oss. Då började oväsentligt. De höll på att bygga om och just vid vårt bord var de tvungna att borra.

Ja det var en trevlig tur i Kalmar. 

Väl hemma väntade ett paket med täcken och kläder till mig. I paketet låg ett par stretchjeans. Jag var snabb att testa dom och blev besviken.  De passade inte. De var för stora??? Storlek 38/40 och de var för stora! För 18 år sedan hade jag 38 eller M. För 7 månader sedan hade jag 44 eller XL. Jag har alltså gått ner 3 storlekar på 7 månader. Jag blev besviken men jätteglad!

Nu ska jag bara vänja mig med att jag faktiskt inte är stor som ett hus fast jag ibland kan känna mig som ett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: