web analytics
Gå till innehåll

Trevlig dag i Mörbylånga

Jag och Fredrik åkte iväg i förmiddags till Mörbylånga. Han och en annan kille från styrelsen i Ölands Järnväg skulle se bland annat på bilder och foton från tiden då järnvägen gick här på ön. Efter det var vi bjudna bort på en bit paj o kaffe hos en annan styrelsemedlem och hans fru. Vi var 7 st som hade det mycket trevligt.  Jag kan i och för sig bara tala för mig själv men jag tror de andra tyckte detsamma som jag.

Vi var där vid 12 och åkte hem vid 19 så det var många timmar som jag var väldigt social på. Jag som inte brukar vara det...så ofta i alla fall.  Nej det var mycket trevligt. Det blev mycket prat och skratt. Det var mycket roligt att komma dit för man kände sig välkommen direkt. Jag har bara träffat mannen i huset en snabb sväng för ett bra tag sedan så de andra var i alla fall nya ansikten. Det är skönt och komma hem till folk som verkligen öppnar upp sin dörr för sina gäster.

Jag tackar resten av familjen som städade, tvättade och tog hand om de mindre barnen.

Ikväll så blev det lite tv med barnen.  Det blev Gladiatorerna.  Jag tycker de borde ändra reglerna. Om nu en tävlande inte kan fullfölja tävlingen så borde ingen inhoppare få ta hennes plats. Speciellt inte i det sista momentet där inhopparen får större chans att vinna då den är utvilad medan den andra som tävlat sig igenom är tröttare. Nej den som inte fullföljer tävlingen borde bli diskad och den andra vinna direkt.

Nu ska jag lägga mig. Är lagom trött nu. God natt och sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: