web analytics
Gå till innehåll

Trevligt bland vänner

Vilka föräldrar tvingar sina fyraåringar att hoppa från tians hopptorn? Inga friska sådana i alla fall. Det är knappt att jag låter dom vara i barnpoolen själva ens. Att bara ens komma på tanken att dra upp en fyraåring så högt upp och sedan locka barnet att hoppa går över mitt förstånd. Helt sinnessjukt!

Ja ja...det finns människor till allt. Igår var det en trevlig dag här hemma. Fick besök av min stora dotters faster och hennes man. Det var mycket trevligt att träffa henne. Synd bara att Stéphanie inte var hemma, men vi ska försöka åka ner en dag till dom lite längre fram. Då får Stéphanie följa med. De satt här i några timmar och det var hur trevligt som helst.

Sen gick kvällen rätt så for. Jag, Fredrik och en väninna skulle ut och göra stan lite. Det lät mer än vad det var...hahaha...det var längesedan som jag gjorde stan. Det var innan jag ens hade skaffat barn till världen. Det var roligt att komma ut lite och se lite folk men man kan inte säga att det är något drag i Borgholm precis. Skönt det för min del men det hade varit lite roligare att se 10 pers på en pizzeria med live och karaoke.

Idag sitter jag med ont i mina leder, men det var så varmt igår så man gick ju bara med en tunn tröja så jag blev väl kall förmodligen.

Jag var ju otroligt olik min väninna. Hon är yngre än jag och ser mycket bra ut. Medan hon gick i en läcker klänning så kom jag i ett par tuffare jeans. Det är så skönt att man kan få vara sig själv fast man är så olika! Vi hade det jättetrevligt!

Vi har inte varit vänner så länge faktiskt. Vi träffades i början av sommaren. Ja egentligen tidigare men då hejade vi knappt på varandra. Men sedan vi lärt känna varandra så känns det som att vi känt varandra i evigheter. Det är inte ofta det klickar så bra när det gäller vänner för mg. Jag har inte haft gott om vänner i min livstid men det är för att jag sätter sann vänskap först. Jag har hellre få bra vänner än många bekanta. Har man blivit lurad en del under årens gång så aktar man sig.

Idag kommer det fler vänner hit. De ska göra Öland i några dagar framöver. I morgon kommer min dotter och hennes storasyster hit. Även hon ska stanna här i några dagar. Det blir tomten full med andra ord 🙂

Nej nu ska jag pyssla om mina leder ett tag. Ni får ha en fin söndag och sköt om er.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: