web analytics
Gå till innehåll

Trotsiga barn

Jag har en fyra åring som är i trotsåldern. Inte så lite heller. Han är en riktig Emil, men han bor inte i Lönneberga utan här på Öland. Han busar och gör allt för att syskonen ska bli sura. Han ville ner i källaren med Fredrik. Köra tåg är ju det bästa han vet (om man bortser från traktorerna då).

Jag frågade vad han skulle göra först och hans svar var att be om ursäkt. Jag frågade vem han skulle be om ursäkt till. Hans svar blev: Beatrice, Benjamin, Pontus, Stéphanie, pappa och mamma. Ja det var ju inte så lite det. Det var hela skaran som var samlad idag 😉

Pontus börjar oxå bli lite busig. Treårs trotsen ligger nära till hands. Han har ju en perfekt läromästare i Hampus med så det kommer säkert gå alldeles utmärkt 😉

Idag har jag varit riktigt flitig. Jag har med min stora dotters hjälp storstädat hela nedervåningen. Fredrik har putsat alla fönsterna. Har även hunnit med att hälsa på pappa en stund o ta en kopp kaffe med honom. Handlade på vägen hem. Var smidigast så.

Gjorde tacos till middag. Det var längesedan vi hade det. Barnen äter sallad så det passar ju bra. Pontus älskar majs. Så på hans tallrik ligger det alltid en halv burk.

Tvillingarna hade en kompis här idag. Det är så fint väder så de var ute mestadels.

Nu är snart kvällen slut. Ska natta min kudde o kanske läsa en stund innan jag släcker mina blå. God natt o sov gott!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Trotsiga barn

  1. Anonymous

    säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )

    http://smyckestokig.blogg.se/

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: