web analytics
Gå till innehåll

Trötthet

Jag är dödstrött. Har inte fått sova med någon reda på flera månader nu. Jag vaknar på natten och sedan har jag svårt för att somna om. Ligger där och bara väntar in tiden tills vi ska gå upp. Dock så brukar jag somna precis lagom tills vi ska gå upp.

Det kan vara så här ibland under kortare perioder men nu har det hållit på i flera månader. I alla fall sedan min bästa vän gick bort i januari. Saknaden efter henne är stor.

Igår så var jag totalt slut i hela kroppen. Orkade inte göra något. Småfrös men det är inte så konstigt då det är lätt att göra det när man är trött. Sedan är blodcirkulationen inte den bästa. Fryser alltid om fötterna.

Men nog klagat. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och försöka piggna till. Ha en fin dag alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: